Äntligen är altanbygget färdigt

Godkväll mina fantastiska läsare! Idag har jag verkligen goda nyheter att dela med mig till er. Nu äntligen är det sista på huset färdigt och det är att altanbygget på Saltsjöbaden äntligen är färdigt. Som ni vet så köpte vi ett hus på Saltsjöbaden för ett år sedan och vi har behövt att renovera om hela huset och vi beslutade oss även för att bygga en altan där så att vi ska kunna ha möjlighet att njuta utav solen så länge som möjligt samt att ha en mysig kväll alla sommarkvällar som vi är där. Och nu äntligen är allt färdigt och WOW vi är så nöjda med allt inuti huset samt utvändigt och speciellt vår altan. Det blev så mycket bättre än vad vi hade tänkt oss och vi vill verkligen tacka D&K Service för deras engagemang, kunskap och vilja att bygga vår drömaltan. Vi kunde verkligen inte vara nöjdare. Men nu ska jag sova i vårt nya hem så jag kommer upp tidigt imorgon för att gå en mysig promenad på Saltsjöbaden och utforska lite mer, då jag inte har varit här så mycket innan vi flyttade hit. Min man kommer ju härifrån som ni vet och han ska visa mig alla de mysiga ställena som finns här.

Sov nu så jättegott, så hörs vi imorgon. Det kommer även då komma upp bilder på huset och altanen imorgon kväll.

Du gillar kanske också...