Värmepumpar i Linköping

Åh nej.. Jag har så tråkiga nyheter att förmedla till er, mina fina läsare. Tyvärr har vår värmepump gått sönder.. och jag vet inte hur man fixar sådant själv, då min man är utomlands på en jobbresa nu och ingen som jag pratat med har någon bra lösning på problemet. Så jag måste nog ringa ett företag som arbetar med värmepumpar i Linköping. Men jag ska ringa några samtal nu och se om något företag kan komma idag och lösa det. Jag uppdaterar er ikväll om hur det går.

( Uppdatering )

Nu äntligen fick jag tag på ett företag som jag har hjälpt mig med mitt problem och det känns så skönt att de kunde komma idag och lösa det. Klimat & Värmeservice Öst AB har precis varit här och lagat min värmepump, och jag är så glad att de kunde laga den, så de slapp att byta ut den. För då hade det blivit så dyrt. Så jag är nu evigt tacksam till dem, att de kunde lösa mitt stora problem. Ha nu, alla ni som läser detta, en fantastisk kväll, så skriver jag ett lite längre blogginlägg imorgon om hur mitt nya jobb går.

Du gillar kanske också...