En jätteskön massage!

Hej igen vänner och välkomna till mig, Linnea. Idag kommer jag med ett nytt inlägg som ni kanske förstår och jag kommer förklara för er om ett mycket bra företag vid namn Susannes Friskvårdshörna som håller på med massage i Kinna och Borås med närliggande områden. Jag var nämligen där för några dagar sedan och det var en väldigt bra upplevelse måste jag meddela er.

Jag är inte den personen som brukar gå på massage eftersom jag inte känner att jag behöver det, men nu har jag tränat på gym ett bra tag och jag känner att jag blir mer och mer stel och får mer och mer knutor för varje dag som går, och därför valde jag att gå på massage i Kinna hos Susannes Friskvårdshörna. Det var ett av de bästa besluten jag har tagit i mitt liv och nu när jag har gått på den behandlingen så känner jag mig mycket bättre. Jag fick tips av henne att börja stretcha efter jag har vart på gymmet eftersom det kan motverka knutor då man mjukar upp musklerna på det sättet. Jag ska absolut börja följa hennes råd, men om det är så att jag fortfarande får knutor och om jag känner mig stel så kommer jag absolut att gå tillbaka för en massage i Kinna. Inte bara med att det var hur bra som helst, utan det ligger nära mitt hem så jag behöver inte känna att jag måste ta mig långt för att kunna få en superbra behandling. Det var allt för idag, men jag hoppas att ni mår bra och att ni får en fortsatt trevlig dag. Ha det fint!