Personalutveckling i Västerås

Hej igen, mina glada och underbara läsare, som hela tiden kommer tillbaka för att läsa min blogg som handlar om allt mellan himmel och jord. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan hittills och att det inte regnar för mycket på er. Idag tänkte jag berätta om något som mitt jobb nyligen såg till att jag upplevde, nämligen personalutveckling i Västerås. Vi besökte Hjärtegården som erbjuder personalutveckling för företag i bland annat Arboga, Eskilstuna, Köping och Västerås.

Företaget, Egenkraft, använder sig av ett antal olika metoder när det kommer till personalutveckling, exempelvis teambuildingsövningar och tekniker för konflikthantering. Att besöka Hjärtegården var en väldigt speciell upplevelse för mig och jag tycker verkligen att både jag som person och hela mitt arbetslag har fått ut mycket av att vara på personalutveckling i Västerås. Vad som var extra speciellt med just Egenkraft var att de använde sig av ett koncept som kallas FEEL-approachen, som involverar att agera och lära sig med en häst som lärare. Jag har aldrig upplevt något liknande och det var en mycket inspirerande övning och man lärde sig förvånansvärt mycket om sig själv genom hästen. Alla mina arbetskamrater upplevde precis samma sak som jag och vi vill därför tillsammans rekommendera personalutvecklingen i Västerås till alla företag som funderar på om detta är rätt väg att gå för just deras personal. Efter ett besök på Hjärtegården kommer personalen att komma tillbaka och prestera på topp, tack vare alla de fantastiska metoder som erbjuds av Egenkraft.