För visst är det härligt med massage?

Vad trevligt att du är tillbaka! Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att det är många av er, mina härliga läsare, som har frågat mig om under den senaste tiden, nämligen angående saker som massage, helkroppsmassage och fotvård i Arvidsjaur. Jag visste faktiskt inte hur många av er som var från Arvidsjaur och i närheten och förväntade mig faktiskt inte så mycket respons, inte all den respons som jag fick i alla fall, från er då jag nämnde det här lite snabbt i ett inlägg i förra månaden. Företaget, och dit jag går för att få min massage eller fotvård, heter LM:s Fotvård & Massage och är verkligen hur bra som helst.

Jag skulle vilja rekommendera det här till alla då jag alltid har stått fast vid min åsikt att alla kan dra nytta av massage och fotvård. Det är någonting som jag tycker att verkligen alla bör göra, och speciellt då man kanske lider av värkande eller ömmande leder, rygg, nacke eller något annat. Det har utan tvekan gjort en hel del för mig då jag jobbade ett ganska så tungt jobb för inte så länge sedan och har känt av effekterna av det fram tills att jag började gå på massage. Eftersom att det var så pass många av er som faktiskt hörde av er angående det hela så tänkte jag därför att jag skulle skriva ett par ord om LM:s Fotvård & Massage idag och även att jag skulle länka lite sidor till er där ni kan få ta reda på lite mer om sådant här. Jag tycker i vilket fall som helst, och vart ni än må befinna er i vårt land, att alla bör testa på det här.