Isolering i Uppsala

Hej mina snälla och energifulla läsare. Hur ser er dag ut idag? Min dag ser ut såhär: Först blir det att åka till jobbet och gå på några möten och skriver lite texter till mitt tal som jag ska hålla för våra nya kollegor. Där jag ska ut vad vårt företag står för samt hur vi arbetar här. Efter det ska jag åka till vårt hus som vi håller på att bygga och idag ska de sätta in isolering i Uppsala. Så det företaget som vi har valt att anlita, HCR Energi Isolering och Import har kommit en bra bit på vägen. Efter jag åkt till huset och kollat lite vad de gjort hittills, ska jag åka hem till vårt temporära boende som vi bor i tills vi kan flytta in i det nybyggda huset, ska jag laga tacos till hela familjen och vi ska sätta på någon mysig film och bara ha en trevlig kväll med mycket kärlek och glädje. Ni får gärna skriva här nedan i kommentarsfältet om vad ni har för planer idag, samt om ni har några idéer vad vi kan göra med vårt hus, det skulle jag verkligen uppskatta. Men nu måste jag skynda mig iväg till jobbet så jag inte kommer försent. Jag önskar er alla en trevlig dag med mycket kärlek och glädje.